Op deze pagina vindt u links naar andere interessante websites of informatiebronnen.

Modelvliegclub de vrije vogels

acf-appingedam
Modelvliegclub De Vrije Vogels is een modelvliegvereniging met ervaren modelvliegers. Ook als u nieuw bent in deze fascinerende tak van sport kunt u bij ons prima terecht. Er is veel ervaring binnen de club en er is altijd iemand die u kan helpen en adviseren bij de aanschaf van spullen en het bouwen van modelvliegtuigen.
http://www.mvcdevrijevogels.nl

ACF-APPINGEDAM

acf-appingedam
De ACF Modelvliegclub in Appingedam is een modelvliegvereniging met ervaren modelvliegers. Maar hij is er ook voor mensen die met het modelvliegen willen beginnen. De ACF beheert een door de gemeente goedgekeurd modelvliegveld met een verenigingsgebouw, waar men volgens de wet aan moet voldoen, om de modelvliegsport te mogen beoefenen.
http://www.acf-appingedam.nl

F3K.NL

F3K De officiŽle Nederlandse F3K site.
De site met veel info over de snelgroeiende tak van modelvliegen, DLG Discus Launch Glider.
http://www.F3K.nl/

ARMC

ARMC De Apeldoornse Radio Modelbouw Club Aero Dynamic, kortweg de ARMC genoemd, heeft een lange geschiedenis. De vereniging werd opgericht in 1968 en was aanvankelijk een vereniging waar alle takken van de modelbouw werden bedreven. Door diverse afsplitsingen is de club uiteindelijk een echte modelvliegclub geworden.
http://www.armc.nl/

MVC-CUMULUS

mvc-cumulus Modelvliegclub Cumulus is een jonge niet al te grote, maar zeer actieve vereniging voor de modelvliegsport voor liefhebbers uit Kampen en omstreken. Onze vereniging werd opgericht op 23 augustus 1983 en telt momenteel zo'n 50 leden.
http://www.mvc-cumulus.nl/

RMV PHOENIX

rmv phoenix Op deze homepage vindt u informatie over en rondom RMV Phoenix. U vindt onder andere informatie over diverse activiteiten en een beschrijving van de gedane activiteiten. Voor vragen en/of opmerkingen kunt u een e-mail sturen via het contactformulier.
http://www.rmvphoenix.nl/

MICROSENS

microsens Die Firma microsens wurde im Juli 1996 gegrundet und beschaftigt sich hauptsachlich mit der Entwicklung neuer Sensorenelektronik fur die Autoindustrie, Automatisierungstechnik (siehe Entwicklung) und den Freizeitbereich (siehe Modellflug). Auberdem haben wir uns in letzter Zeit speziell auf dem Gebiet uProzessor-Steuerungen fur hydraulisch betriebene Maschinen jeglicher Art betatigt.
http://microsens.at/

Noord Oost Veluwe

Noord Oost Veluwe De Homepage van de vliegclub Noord Oost Veluwe gelegen aan de Ziebroekseweg tussen Wapenveld en Heerde.
Een site met zeer veel handige info.
http://www.mvcnov.nl

FOLMER

folmer De site van de Folmer's. Met veel filmpjes op het vliegterrein Jules Verne in Doornspijk. Ook een test van de Typhoon 15 komt aan de orde en een verslag van een zelfgemaakte Twin 15cc motor.
http://home.hetnet.nl/~jjfolmer/

Modelvliegclub Friendship

vliegclub RMF-Friendship Prachtige site met veel foto's van de activiteiten van de vliegclub RMF-Friendship te Dalfsen. Bekijk de foto's en men weet precies hoe het in de club toe gaat.
http://www.rmf-friendship.nl/

Modelvliegsite

Modelvliegsite Modelvliegsite is een site van twee fanatieke vliegers van de Modelvliegclub Noord-Oost Veluwe.
Van week tot week nieuwe foto's en filmpjes. Op deze site zijn ook interessante links te vinden. Zeker de moeite waard!
http://www.modelvliegsite.nl/

Prijzen incl. 21% BTW en onder voorbehoud.
Copyright © 1990-2019 Hangar Modelbouw